PlayStation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit Hong Kong’a transfer oldu

Mustafa Yiğit

PlayStation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit Hong Kong’a transfer oldu. Mustafa Yiğit, PlayStation Hong Kong’da da Ülke Müdürü pozisyonunda iş başı yapacak. Peki, M. Yiğit’in gidişinden sonra boşalan koltuğa kim geçecek?

PlayStation Türkiye’nin büyük başarılara imza attığı dönemde Ülke Müdürü pozisyonunda görev alan Mustafa Yiğit, PlayStation 4 oyunlarının Türkçe gelmesinde ve fiyatların uzun bir dönem uygun tutulmasında büyük rol oynamıştı. Perakende mağazalarda PS4 oyunlarının “kutulu” bir şekilde 100 TL altında satılmasını sağlayan M. Yiğit, bugün bir transfere haberi ile gündeme geldi.

Mustafa Yiğit Hong Kong’a transfer oldu

PlayStation Türkiye Ülke Müdürü M. Yiğit’in bugün PlayStation Hong Kong‘a transfer edildiği açıklandı. Ancak boşalan PlayStation Türkiye Ülke Müdürü koltuğuna kimin geçeceği ise henüz açıklanmadı.

Ülkemizde büyük işlere imza atan M. Yiğit ve ekibi son dönemde kurun yükselişinden dolayı PlayStation 4 konsol ve oyun fiyatlarını arttırmak zorunda kalmıştı.

Xbox Türkiye fiyat konusunda PlayStation Türkiye’ye kafa tutuyor!

Dolar ve Euro’daki yükselişi uzun bir süre idare eden ve PlayStation merkezine ısrarları sonucu fiyatları dengede tutan PS Türkiye ekibi, kurların yükselişinin durdurulamamasından sonra fiyatlara fahiş zamlar yapmıştı.

Umarız yeni PlayStation Türkiye Ülke Müdürü önderliğinde oyun fiyatlarındaki fahiş fiyatlardan en kısa sürede vazgeçililir.

Mustafa Yiğit