Xiaomi Band 7 küresel pazarda satışa çıkmadan güncelleme aldı

Geçen ayın sonlarında Xiaomi, Çin’de Xiaomi Band 7’yi piyasaya sürdü. Küresel sürülmemesine rağmen kısa sürede bir milyondan fazla satış yaptı, cihazı küreselde de piyasaya sürmeye hazırlanan firma cihaz için yeni güncelleme çıkardı bile.

Xiaomi, Xiaomi Band 7 ve Xiaomi Band 7 NFC için yeni bir ürün yazılımı güncellemesi yayınlamaya başladı . Güncelleme, donanım yazılımı sürümü 1.16.0.7 ile birlikte geliyor. Resmi değişiklik günlüğüne göre, en son yazılım güncellemesi çok sayıda düzeltme ve birkaç yeni özellik getiriyor.

Yeni güncelleme ile, giyilebilir bir Mi Band (Xiaomi Band) serisinde ilk kez, kullanıcılar artık fitness takipçisinin kendisindeki titreşim yoğunluğunu değiştirebilir. Şimdiye kadar, yalnızca eşlik eden uygulama aracılığıyla mümkündü. Bu özelliğin önceki nesil modeller için sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Xiaomi Band 7

Ayrıca, yerleşik saat yüzleri iyileştirildi. Bir bileşene dokunulduğunda ilgili ekran açılır. Örneğin, saat kadranındaki bir kalp atış hızı rakamına dokunmak, kalp atış hızı verileri sayfasını açacaktır. Son yeni özellik, fitness hatırlatıcılarının eklenmesidir. Kullanıcıları belirlenen hedeflerine ulaşmaya teşvik etmek için.

Hatalardan bahsetmişken, yeni güncelleme rastgele yeniden başlatma sorunları, alarm bölümünde yerleşik saat yüzleri metin hizalaması ve ödeme sayfasından çıktıktan sonra parlaklık sorunu (NFC sürümü) için düzeltmeler getiriyor. Son olarak, güncelleme aynı zamanda sistem akıcılığını da optimize ediyor.

Bununla birlikte, Xiaomi’nin resmi olarak Xiaomi Smart Band 7 olarak adlandırılacağını düşündüğümüz Xiaomi Band 7’nin küresel lansman tarihini duyurmasını hala bekliyoruz.

 

BOE, iPhone 14 Serisi için OLED Ekranlar tedarik edebilir