Xiaomi, 50 MP kameralı yeni 5G telefon üzerinde çalışıyor

Xiaomi görünüşe göre yeni bir 5G özellikli akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Söz konusu cihaz, K16A model numarasını taşıyor ve son gelen bilgilere göre de bir sertifika listesinde tespit görüldü.

Sertifika listende Xiaomi yeni telefonu ile ilgili bazı ayrıntıları ortaya çıkaran bir ekran görüntüsünü bile paylaştı. Bu telefon 33W’a kadar hızlı şarjı destekleyecek ve MediaTek Dimensity serisi 5G yonga setine sahip olacak. Ayrıca, yüksek yenileme hızına sahip bir ekrana ve ön tarafta delikli bir selfie kamerasına sahip olacak, arkada ise 50 megapiksel birincil kamera bulunacak.

Xiaomi, 50 MP kameralı yeni 5G telefon üzerinde çalışıyor

Şu an itibariyle bu yeni modelin hangi seriye ait olacağı ve hatta şirketin bütçe markası Redmi için yeni bir cihaz olabileceği belli değil. Her ne kadar bu şu anda sadece bir spekülasyon olsa da, gerçekleşme ihtimali de yüksek. Ne yazık ki, bu cihazla ilgili daha ince ayrıntılar da şu an için bilinmiyor, bu nedenle daha fazlası için bizi izlemeye devam edin çünkü bu cihazla ilgili ek bilgiler mevcut olduğunda güncellemeleri sağlayacağız.

Bunun ile beraber cihazın yeni Samsung’un S22 serisi ve Apple’ın Eylül ayında çıkması planlanan iPhone 13 serisi ile baş edebilecek kalitede olduğu söyleniyor. Şirket birçok pazarda bu iki firmanın önüne geçmiş durumda. Eğer bu durumu korumak istiyorsa da bu söylentilerin gerçek olması gerektiğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy S22 detayları belli olmaya başladı