Xiaomi yeni patenti telefon tasarımlarını değiştirecek!

Xiaomiyeni patenti modeli

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi yeni patenti henüz yeni onay aldı. Bu patentte yer alan cihazda çift ekrana sahip bir telefon fark ediliyor. Şirketin akıllı telefon tasarımlarında yeni bir yol açmak istediği biliniyor.

Yeni yeni satışa çıkan ve bir dakikada tükenen Mi 10 ve Mi 10 Pro akıllı telefonlarının üreticisi Xiaomi, bu kez yeni bir patentiyle şaşırttı. Çin Patent Ofisi’nde keşfedilen bu yeni patente göre, Xiaomi’nin bir akıllı telefonu yalnızca ekrandan yapma fikrini bir kez daha gündeme geliyor. Görüntülerde yeni patentte yer alan görsellerde iki ekrana sahip bir akıllı telefon oldu fark ediliyor.

Xiaomi yeni patenti ilginç kamera detayı

Gördüğümüz bu yeni patentte yer alan görsellerde iki ekrana sahip bir akıllı telefon ilk dikkat çekenlerden. Birkaç ay önce başvurusu yapılan patent, yeni onay aldı. Patentte yer alan cihaz, arkasında ve önünde olmak üzere iki ayrı ekrana ev sahipliği yapıyor.

Xiaomi yeni patenti

Şirketin patentindeki görsellere bakarsak bu cihazın kenarlarının oldukça ince olduğunu söylemek mümkün. Ayrıca, bununla birlikte cihazda bulunacak ses kontrol ve güç tuşları, cihazın sağında görülüyor sol kısımda ne olduğunu bilmediğimiz bir tuş daha kendini belli ediyor.

Görsellerde de fark edeceğiniz gibi, Xiaomi’nin patentinde yer alan bu akıllı telefonda herhangi bir ön kamera yer almıyor. Bu akıllı telefon modeli iki ekrana sahip olduğundan kameranın bulunduğu taraftaki ekran, ön kamerayla yapmak istediğiniz şeyleri yapabilme olanağı sunuyor. 

Samsung taşınabilir monitör üzerinde çalışıyor