5 ana kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro Kasım ayında gelecek!

xiaomi mi cc9 pro

Xiaomi’nin 5’li ana kamera modülüyle dikkatleri üzerine çeken yeni modeli 5 Kasım’da tanıtılacak. İşte Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri ve diğer detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çin’in önde gelen teknoloji devi önümüzdeki ay yeni üst segment modeliyle karşımıza çıkacak.

Mi CC9 Pro ismiyle tanıtılacak olan modelin en önemli özelliği ise 5’li ana kamera modülüne sahip olması. Sızdırılan raporlara göre Çinli üretici Mi Mix Alpha modelinde kullandığı 108MP’lik lensi, yeni CC9 Pro modelinde de kullanacak. Ayrıca 5’li kamera modülü içerisinde 5X optik zoom özelliğine sahip bir lens de yer alacak.

Xiaomi kamera odaklı yeni modelinde çift led flaş kullanacak. Zaten yayınlanan görselde de çift led flaş, dikey olarak konumlandırılmış olan kamera modülünün yanında net bir şekilde görünüyor.

xiaomi mi cc9 pro

Çinli üreticinin kamera özellikleriyle ön plana çıkması beklenen yeni modelinin 5 Kasım’da tanıtılacağı söyleniyor. Xiaomi bu tarihte Mi CC9 Pro haricinde yeni Mi TV’yi de tanıtacak. Aynı etkinlikte yeni bir akıllı saat modelinin tanıtılması da bekleniyor.

iPhone 12 ekranı için ilk bilgiler geldi