Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi resmiyet kazanıyor!

Xiaomi 13 Ultra

Akıllı telefon tutkunlarının büyük bir merakla bekledikleri yeni Ultra modeli Xiaomi 13 Ultra’nın tanıtım tarihi nihayet kesinleşti.

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi resmiyet kazanıyor! Xiaomi 13 Ultra lansman tarihi resmen açıklandı. Xiaomi, 18 Nisan’da, 19:00’da (GMT+8) Xiaomi 13 Ultra için küresel bir lansman etkinliği düzenleyecek. Aynı zamanda cihaz, Çin’de de tanıtılacak. Henüz resmi bir onay yok ancak Xiaomi, Xiaomi 13 Ultra lansman etkinliğinde diğer ürünlerini de tanıtabilir. Xiaomi Pad 6 serisi tabletlerin de aynı tarihte resmi olarak tanıtılması muhtemel görünüyor.

Xiaomi 13 Ultra

Sızıntı kaynağı Digital Chat Station’a göre, Xiaomi 13 Ultra, değişken diyafram özellikli Vario-Summicron 1 inç ana kamerayla donatılmış. Dört kameranın diyafram aralığı f/1,8 ile f/3,0 arasında değişecek ve 12mm’den 120mm’ye kadar odak uzaklıklarını kapsayacak. 13 Ultra, periskop zoom kamerası sayesinde 5x optik zoom sunacak.

Xiaomi 13 Ultra 2

Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi resmiyet kazanıyor!

Raporlar, Xiaomi 13 Ultra‘nın 1 inç Sony IMX989 50 megapiksel birincil kameraya sahip olacağını ortaya koydu. Cihaz, ultra geniş açı, telefoto ve periskop zoom için üç Sony IMX858 50 megapiksel kameralı birlikte olması muhtemel görünüyor. Ön tarafta 32 megapiksel kamera olacağı tahmin ediliyor.

Xiaomi 13 Ultra

Yakın tarihli bir yayına göre, Xiaomi 13 Ultra, Hindistan, Endonezya ve Türkiye gibi bazı pazarlarda piyasaya sürülmeyecek çünkü bu ülkelerde Xiaomi 13 Ultra MIUI yazılımı yok. Cihazın Global, EEA, Rusya ve Tayvan gibi bölgelerde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Japonya’da MIUI derleme özel bir sürümü olmamasına rağmen, cihazın orada da piyasaya sürülebileceği düşünülüyor. Xiaomi 13 Ultra çıkış tarihi resmiyet kazanıyor!

Elon Musk, yapay zeka projesi için 10 bin GPU aldı