XDefiant Oyunseverlerden Büyük İlgi Gördü

XDefiant

Ubisoft’un 21 Mayıs’ta oyunseverlerle buluşan yeni oyunu XDefiant, saatler içinde 1 milyon oyuncuya ulaşarak Apex Legends’ı bile geride bıraktı.

Oyun dünyasının önde gelen stüdyolarından Ubisoft, merakla beklenen yeni shooter oyunu XDefiant’ı 21 Mayıs’ta oyunseverlerin beğenisine sundu. Son dönemde iyiden iyiye popüler hale gelen oynaması ücretsiz shooter oyunlarından olan XDefiant, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

Bugün paylaşılan veriler, oyunun çıkışından sadece iki buçuk saat sonra 1 milyon oyuncuya ulaştığını gösteriyor. Sonraki saatlerde de yeni oyuncular çekmeye devam eden oyun, şu anda 3 milyon oyuncuya ulaşmış durumda ki daha iki gün önce çıkmış bir oyun için bu rakam oldukça etkileyici. Üstelik oyun bunu Steam’de olmadığı halde başardı.

XDefiant

Bu rakamlar XDefiant’ı bugüne kadar 1 milyon oyuncuya en hızlı ulaşan Ubisoft oyunu yapıyor. Stüdyo içinden gelen haberler, oyunun en iyimser beklentilerin bile çok üzerine çıktığını gösteriyor. Öte yandan oyunun 1 milyona ulaşma hızı, bu türün en popüler oyunlarından olan Apex Legends’in bile önünde. 2019 yılında çıkan Apex Legends’ın 1 milyon özgün oyuncuya ulaşması sekiz saat almıştı. Ubisoft’un yeni oyunu ise bunu sadece üç saatte başardı. Elbette Apex Legends gibi daha önce çıkıp bu oyunları popüler hale getiren öncü oyunların bundaki payı büyük. Çünkü Apex Legens gibi oyunlar sayesinde, bu yüksek tempolu shooter oyunları hiç olmadığı kadar popüler hale gelmiş durumda.

Elektrikli Otomobiller Yayalar İçin Daha Tehlikeli