Ubisoft’un Yeni Oyunu Grow Home Çıktı!

Ubisoftun Yeni Oyunu Grow Home Cikti

Ubisoft’un yeni oyunu Grow Home çıkışını yaptı.

Başarılı oyun stüdyosu bir süredir büyük yapımlarının yanı sıra nispeten küçük yapımları ile oyuncuların karşısına çıkmaya başlamıştı.

Ubisoft'un Yeni Oyunu Grow Home Cikti!

Assassin’s Creed, Far Cry, Watch Dogs gibi büyük yapımlarının dışında Child of Light ve Valiant Hearts gibi daha küçük projeleriyle oyuncuların karşısına çıkan Ubisoft, şimdi de Grow Home isimli oyunu ile boy gösteriyor. Şirketin izlediği bu yeni politika ise oyuncular tarafından oldukça olumlu eleştirilerle karşılanıyor.

Şirketin yeni platform yapımı olan Grow Home’un oyuncuların ilgisini çekeceği kesin gibi. Ubisoft Reflections tarafından geliştirilmiş oyun dün itibariyle kullanıcıları ile buluştu. Oyunun hikayesi BUD isimli bir droid’in yaratılmış olduğu gezegendeki oksijen sorununa çözüm bulabilmek için yeni bitki türleri aramak için galaksinin derinliklerine yollanmasıyla başından geçenleri konu alıyor.

Oyuncunun hareketleriyle şekillenen ve her oyuncuya eşsiz bir tecrübe kazandırmaya amaçlayan Grow Home’un Steam’deki fiyatı 18.5 TL olarak belirlenmiş durumda. Oyun için yayınlanan traileri aşağıdan izleyebilirsiniz;

Bloodborne’den 18 Dakikalık Video!