Xbox One Sürprizleri İçin E3 2014 Beklenmeyecek

Xbox One Sürprizleri İçin E3 2014 Beklenmeyecek

Xbox One için şimdiden önemli açıklamalarda bulunan Microsoft, Xbox kullanıcıları için E3 2014 öncesi yeni sürprizler hazırladığını açıkladı.

Yeni nesil konsolu Xbox One‘la istediği başarıyı yakalayamayan Microsoft, rakibi PlayStation 4’e yetişmek için sıkı bir çalışma yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında attığı ilk adımları geçtiğimiz günlerde açıklayan Microsoft, Xbox One‘ın Kinect’siz versiyonunu Haziran ayından itibaren satışa sunacaklarını ve yeni Halo oyununu şimdiden duyurmuş durumda. Ancak Xbox yetkilisi Phil Spencer’ın açıklamlarına bakarsak, önümüzdeki günlerde Xbox kullanıcılarını birçok yeni sürpriz bekliyor.

Xbox_One

Microsoft‘un Haziran ayı başında düzenlenecek olan E3 2014 kapsamında oldukça önemli açıklamalar yapacağı ve Xbox konsolları için merakla beklenen oyunları tanıtacağı zaten bilinmekteydi. Ancak Xbox sorumlusu Phil Spencer dün Twitter hesabı üzerinde paylaştığı mesajda, E3 2014 öncesinde de Xbox kullanıcılarını önemli açıklamaların beklediğini duyurdu. Hem Xbox One hem de Xbox 360 kullanıcıları için E3 2014 için önemli duyuruların yapılacağını söyleyen Spencer, bu duyuruların içerikleri hakkında ise bilgi vermedi.

The Last of Us: Remastered Hakkında Yeni Detaylar