Google’dan Android Wear Geliştiricilerine Çağrı

Googledan Android Wear Geliştiricilerine Çağrı

Google, giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği Android Wear işletim sistemi için hazırlanan uygulamaların kendilerine sunulmasını istedi.

Son dönemde hızla yükselişe geçen giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirdiği yeni işletim sistemi Android Wear‘ı geçtiğimiz aylarda görücüye çıkaran internet devi Google, uygulama geliştiricilerini bu işletim sistemi için uygulamalar geliştirmeye davet etmişti. Android Wear‘ın resmi olarak tanıtılmasından hemen sorna uygulama geliştiricilerine yönelik bir video yayınlayan Google, geliştiricilerin bilmesi gerekenleri ve işletim sisteminin odak noktalarını izah etmişti.

Android_Wear_Apps

Google‘ın Android Wear işletim sistemini detaylı olarak gözler önüne sermesi beklenen I/O Developer Conference yaklaşırken, Google bu uygulama geliştiricilerinden ürettikleri yeni uygulamaları göndermelerini istedi. Android Wear işletim sistemi kullanacak cihazlar için uygulama geliştirenlerin bu uygulamalarını göndermesini isteyen Google, bu sayede geliştiricilere geri dönüş sağlayabileceğini ve gerekli uyarıları yapabileceğini belirtti. Hatta uygulamalarını gönderen katılımcılardan bazıları I/O konferansı sırasında uygulamasını tanıtma şansı yakalayacak.

Akıllı Saat Pazarı Samsung’un Elinde