E3 2015 Xbox One İçin Önemli Duyurulara Sahne Olacak

Eski Serilerden Oyunlar Xbox One Yolunda

E3 2015 hakkında konuşan Xbox patronu Phil Spencer, Microsoft tarafından Xbox One’a özel olarak geliştirilen yeni oyunların ön planda olacağını açıkladı.

Satışa sunuldukları günden beri rakibi PlayStation 4’ün gölgesinden kurtulmayı başaramayan yeni nesil konsolu Xbox One‘ı kullanıcılar için daha cazip hale getirmek için sıkı bir çalışma yürüten Microsoft, kullanıcılarına sunduğu özel oyunların sayısını önümüzdeki aylarda önemli ölçüde arttıracak gibi görünüyor. Xbox One için gelecek planları hakkında açıklamalarda bulunan Xbox patronu Phil Spencer, E3 2015‘in yeni nesil konsolları için oldukça önemli duyurulara sahne olacağını açıkladı.

E3 2015'in Tarihi Belli Oldu!

16 – 18 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek ve oyun dünyası için birçok önemli duyuruyu beraberinde getirecek olan E3 2015‘e sıkı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Phil Spencer, Microsoft tarafından geliştirilen Xbox One‘a özel oyunların etkinlikte ön planda olacağını açıkladı. Halo 5: Guardians ve yeni Gears of War oyunu gibi merakla beklenen Xbox oyunlarının detaylı olarak tanıtılacağı E3 2015 kapsamında daha önce açıklanmamış, tamamen orijinal yeni bir Xbox One oyununun da resmi olarak tanıtılacağı açıklandı.

Yeni nesil konsollar savaşını şu ana kadar PlayStation 4 önde götürmüş olsa da, son dönemde oyun seçkisini hızla geliştiren Xbox One‘ın özel oyunlar konusunda daha etkileyici seçenekler sunmaya başlamasının yeni nesil konsollar yarışındaki dengeleri değiştireceği tahmin ediliyor.

Sony Xperia Z4 Resmi Olarak Tanıtıldı