Xbox Live Gold Temmuz oyunları açıklandı

xbox live gold

Xbox Live Gold Temmuz oyunları sonunda açıklandı. Liste sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir.

Konsol sektöründeki önemli isimlerden biri olan Microsoft merakla beklenen Xbox Live Gold Temmuz oyunlarını nihayet açıkladı. Açıklanan listede sizlerin de tahmin edebileceği üzere öyle aman aman bir oyun yer almıyor.

Zaten Microsoft Game Pass sistemini devreye soktuktan sonra Xbox Live Gold tarafındaki oyunlara çok fazla önem vermemeye başlamıştı. Nitekim önümüzdeki ay ücretsiz olarak yayınlanacak olan yapımlarda da bu tablo net bir şekilde yansıtılıyor. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri önümüzdeki ay ücretsiz olarak yayınlanacak olan Live Gold oyunlarıyla başbaşa bırakalım.

Xbox Live Gold Temmuz oyunları açıklandı

Xbox One

– Planet Alpha: Gizem ve tehlikelerle dolu, güzel bir uzaylı dünyası: PLANET ALPHA. Amansız düşmanlar tarafından kovalanırken hayatta kalabilmek için gecenin ve gündüzün gücünden faydalanmalısın. (Tüm ay boyunca kullanılabilir)
– Rock of Ages III: Make & Break: Rock of Ages 3: Make & Break, ACE Team’in tuhaf, Monty Python vari esprileriyle bezenmiş, yıllarca konuşulacak yaratıcı, rekabetçi bir atıcı savunması ve atari aksiyon oyunudur. (16 Temmuz’dan 15 Ağustos’a kadar)

Xbox 360

– Conker: Live & Reloaded: Conker: Live & Reloaded, Rare tarafından geliştirilen ve Haziran 2005’te Xbox için özel olarak piyasaya sürülen bir platform video oyunudur. (1 – 15 Temmuz)
– Midway Arcade Origins: Midway Arcade Origins ilk olarak 6 Kasım 2012’de Kuzey Amerika ve Avustralya’da yayınlanan bir arcade derlemesidir. (16 – 31 Temmuz)

Xbox Cloud Gaming artık iOS ve masaüstünde mevcut!