Xbox Live Gold Temmuz oyunları belli oldu

maxresdefault 38

Xbox One ve Xbox 360 sahiplerine Temmuz ayında sunulacak olan Xbox Live Gold oyunları belli oldu. Bakalım ücretsiz Live Gold oyunları nelermiş?

Microsoft, Xbox One ve Xbox 360 sahipleri için ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Aynı PlayStation cephesinde olduğu gibi Xbox cephesinde de online oyun oynamak için Live Gold üyesi olmanız gerekiyor. Microsoft da Sony gibi Live Gold üyelerine her ay ücretsiz oyunlar sunuyor. Peki, Temmuz ayında Live Gold sahiplerini hangi oyunlar bekliyor?

Xbox Live Gold Temmuz oyunları

Temmuz ayı içerisinde 2 adet Xbox One ve 2 adet de Xbox 360 oyunu ücretsiz olarak sunulacak. Xbox One sahiplerine 19.99 dolar değerindeki Inside oyunu ve 12.99 dolar değerindeki Big Crown Showdown oyunu ücretsiz olarak sunulacak.

Xbox 360 sahiplerine ise 1 Temmuz 15 Temmuz arasında 9.99 dolar değerindeki Castlevania: Symphony of the Night oyunu ve 16 Temmuz 31 Temmuz tarihileri arasında ise 19.99 dolar değerindeki  Meet the Robinsons oyunu ücretsiz olacak. Bu iki oyunun da Xbox One’da oynanabileceğini belirtelim.