Xbox Live Gold Ocak oyunları açıklandı

Xbox Live Gold Kasım oyunları açıklandı

Microsoft önümüzdeki ay ücretsiz olarak verilecek olan Xbox Live Gold oyunlarını açıkladı. İşte Xbox Live Gold Ocak oyunları.

Oyun severlerin de bildiği üzere hem Microsoft, hem de Sony konsollarında online modları oynayabilmek için ücretli abonelikler almak gerekiyor. Yani oyuna o kadar para verip aldığımız yetmiyormuş gibi bir de online modlar için Sony ve Microsoft’ta ödeme yapmak zorunda kalıyoruz.

Sony ve Microsoft da oyun severlerin kendisini kötü hissetmemesi için bu servislere abone olanlara her ay ücretsiz oyunlar veriyor.

Genel olarak Sony’nin verdiği oyunların elle tutulur yapımları olduğu söylenebilir. Fakat iş Microsoft’a geldiğinde ne yazık ki aynı şeyi söylemek pek de mümkün değil.

İşte Xbox Live Gold Ocak oyunları

Microsoft geçtiğimiz gün Xbox Live Gold abonelerine ücretsiz olarak dağıtılacak olan yapımları açıkladı. Dilerseniz bu oyunlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Xbox One

Little Nightmares – (1 – 31 Ocak) – (normalde 57,50 TL / $19.99)
Dead Rising – (16 Ocak – 15 Şubat) – (normalde 70,00 TL / $19.99)

Xbox 360

The King of Fighters XIII – (1 – 15 Ocak) – (normalde 59,00 TL / $29.99)

Xbox

Breakdown – (16 – 31 Ocak) – (normalde 30,00 / $9.99)

Dürüst olmak gerekirse listede elle tutulur tek bir yapım bile yok. Yani normal şartlarda zaten kimse bu oyunlara para verip de almıyordur. Çünkü hepsi eski yapımlar. Microsoft’ta kimse almıyor bari biz ücretsiz dağıtalım kafasına girmiş. Dileriz Game Pass için gelecek olan yapımlar daha kaliteli olurlar.

Epic Games ücretsiz oyun listesi sızdırıldı