Amazon Music Unlimited aboneliğine 6 aya kadar ücretsiz Disney+ sunuyor

Amazon Music Unlimited aboneliğine 6 aya kadar ücretsiz Disney+ sunuyor

Amazon, Prime’a kaydolmanız için sebep çok. Platform kullanıcılarına çok çeşitli avantajlar sunuyor. Şirket bugün yeni bir duyuru daha yaptı. Şimdi Amazon Music Unlimited bile bazı ilginç avantajlar geliyor.

Son zamanlarda, Music Unlimited aboneleri Music HD’yi ücretsiz olarak alabiliyordu. Artık yeni bir avantaj var: yeni Music Unlimited kullanıcıları için 6 ay ücretsiz Disney+. Mevcut kullanıcılar sadece 3 ay boyunda Disney+’dan ücretsiz olarak yararlanacak, ancak bu hala Disney, Marvel, Pixar, Lucasfilm ve National Geographic içeriklerinden oluşan zengin kitaplığa göz atmak için bolca zaman demek.

Amazon Music Unlimited aboneliğine 6 aya kadar ücretsiz Disney+ sunuyor

Disney+ aboneliğinin kendisi ayda 49 TL civarında. Ancak Amazon Music Unlimited aboneliği Prime’a sahipseniz hizmetten bir süre bedava yararlanacaksınız. Deneme süresi bittikten sonra iptal edebilir veya normal fiyattan devam edebilirsiniz. Disney+, Amazon’un kendi TV programı ve film akışı hizmeti Prime Video ile rekabet ediyor. Prime Video ise ayda 9 TL civarında.  Deneme süresi sona erdikten sonra Disney+ aboneliği otomatik olarak yenileneceği için bir hatırlatıcı ayarlamayı unutmamak gerek.Bedava kullanılan süre içinde kullanıcılar aylık 49 TL gibi bir fiyata Disney+’a sahip olmaya değip değmeyeceğini düşünebilirler. Ancak bazı kötü haberlerimiz var. Anlaşma yalnızca ABD ve Kanada için geçerli. Disney+, Hindistan, Endonezya, Japonya ve Latin Amerika gibi birçok Avrupa ülkesinde halihazırda mevcut olsa da bu bölgeler ve ülkemiz için bu özellik geçerli olmayacak.

Tapo C310 dış mekân kamerası: Gece gündüz, uygun fiyatlı güvenlik