Xbox Game Pass için yeni oyunlar duyuruldu!

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass üyeleri için bugün yeni oyunlar duyuruldu. Xbox Game Pass 2019 yılına muhteşem bir giriş yapacak gibi görünüyor. İşte Xbox Game Pass’in yeni oyunları!

Microsoft, geleceğin sistemi olan Game Pass sayesinde yeni oyunları oyuncular ile buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay PES 2019 ve Mortal Kombat X oyunlarını Game Pass üyeleri ile buluşturan Xbox, 2019 yılına yepyeni oyunlar ile giriş yaptı.

Xbox Game Pass için muhteşem oyunlar!

Bugünden itibaren aylık 59,99 TL olan Game Pass sistemine Life is Strange 2: Part 1, Ark: SurvivalEvolved ve Farming Simulator 17 oyunları eklendi. 7 Ocak tarihinde ise Absolver sisteme dahil edilecek.

Yeni Xbox 4K çözünürlük 240 FPS ve VR teknolojisini destekleyecek!

Xbox asıl bombayı 10 Ocak’ta patlatacak. 10 Ocak tarihinde Just Cause 3 ve Aftercharge oyunları Game Pass‘e ekleniyor. Bu oyunların tanesinin bile 59,99 TL’den yüksek fiyata sahip olduğunu düşünürsek, Game Pass’in ne kadar bütçe dostu bir üyelik sistemi olduğunu fark edebilirsiniz.

Xbox Game Pass

Ancak yine de keşke Microsoft Türkiye, Game Pass fiyatını 29,99 TL’den 59,99 TL’ye çıkarmasaydı demekten kendimizi alıkoyamıyoruz. PlayStation’ın hakim olduğu bu topraklarda Xbox fiyatı 29,99 TL tutsaydı çok daha başarılı olabilirdi.