Xbox Game Pass Ocak oyunları açıklandı

xbox game pass 1

Microsoft Xbox Game Pass Ocak oyunları için bir açıklamada bulundu. İşte kütüphaneye gelecek ve gidecek olan oyunlar.

Microsoft’un ücretli abonelik sistemi Game Pass’e yeni oyunlar ekleniyor. Bilindiği üzere Microsoft Game Pass sistemini hem konsol, hem bulut, hem de PC üzerinden sunuyor.

Her ay Game Pass kütüphanesine farklı oyunlar ekleniyor. Bunun yanında kütüphanede yer alan bazı oyunlar da siliniyor. Böylece Game Pass sisteminde yer alan oyunlar arasında sürekli bir sirkülasyon sağlanmış oluyor.

Peki Ocak ayında Game Pass kütüphanesine hangi oyunlar dahil edilecek? Dilerseniz Game Pass kütüphanesine dahil edilecek olan yapımlara aşağıdan göz atabilirsiniz.

xbox game pass

Xbox Game Pass Ocak oyunları açıklandı

7 Ocak’ta eFootball PES 2021 Season Update (Konsol), Injustice 2 (Konsol, PC) ve The Little Acre (Konsol) sistemin kütüphanesine eklenecek.

14 Ocak’ta ise Neoverse (PC), Torchlight III (Konsol), What Remains of Edith Finch (PC) ve YIIK: A Postmodern RPG (PC) eklenecek.

15 Ocak’ta Xbox Game Pass’ten kaldırılacak oyunlar: Tekken 7 (Konsol), My Friend Pedro (Konsol, PC), Sword Art Online: Fatal Bullet (Konsol) ve FTL: Faster Than Light (PC).

Genel olarak Injustice 2 ve PES 2021’in Game Pass’e gelecek olması güzel bir gelişme. Tekken’in silinecek olması ise üzücü. Tekken 7’nin hikaye modu zaten ortalama 3 saat sürüyordu. Dilerseniz Microsoft bu oyunu kütüphaneden kaldırmadan önce indirip deneyimleyebilirsiniz.

Müjde! GTA 6 geliştirme aşamasında!