Müjde! GTA 6 geliştirme aşamasında!

gta 6

Rockstar Games’in efsane serisi GTA’nın yeni oyunu geliyor. Görünen o ki GTA 6 geliştirme aşamasında! İşte detaylar.

Oyun sektörünün en köklü serilerinden biri olan GTA son olarak 2013 yılında PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. O tarihten beri serinin yeni oyunu hakkında hiç bir bilgi verilmedi. Çünkü Rockstar Games tüm enerjisini GTA Online ve RDR Online için harcamaya başladı.

Özellikle GTA Online’ın para basma makinasına dönüşmesi Rockstar Games’in GTA 6’nın geliştirmesini askıya almasına ya da yavaşlatmasına neden oldu.

Rockstar Games şimdiye kadar GTA’nın yeni oyunu için hiç bir resmi açıklamada bulunmadı. Fakat stüdyonun eski çalışanlarından biri Twitter üzerinden önemli açıklamalar yaptı.

GTA 6 için müjdeli haber!

Twitter’da @Yan2295 ismiyle takipçilerine seslenen eski Rockstar Games çalışanı GTA 6’nın geliştirme aşamasında olduğunu fakat yakın bir tarihte gelmeyeceğini açıkladı.

gta 6

Zaten biz de GTA 6’nın yakın bir tarihte duyurulmasını beklemiyorduk. Fakat son gelişmelerin ışığında yeni GTA oyununun tahminimizden de geç çıkacağını söyleyebiliriz.

Öyle ya da böyle yeni GTA oyunu bu nesil için çıkacaktır. Yani çok büyük bir ihtimalle GTA 6’yı PS5 ve Xbox Series X‘te oynama imkanı bulacağız. Zira GTA Online da artık kabak tadı vermeye başladı. Muhtemelen oyun severler artık daha gelişmiş grafiklere sahip bir GTA Online oyunu bekliyorlardır.

Bim ucuza Steel Series donanımları satacak! İşte detaylar!