X-Men Dark Phoenix için son fragman da yayınlandı

maxresdefault 31

2019’un en çok merak edilen yapımlarından biri olan X-Men Dark Phoenix için final fragmanı yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

X-Men evrenindeki tüm dengeleri değiştirecek olan Dark Phoenix’in vizyona girmesine artık sayılı günler kaldı. Önceki X-Men filmlerinde yapımcı ve senarist olarak karşımıza çıkan Simon Kingberg’in bu sefer yönetmen koltuğunda oturduğu Dark Phoenix 7 Haziran’da izleyicilerle buluşacak.

X-Men Dark Phoneix’te, Game of Thrones dizisiyle şöhreti yakalayan Sophie Turner, Jean Grey’in gençliği olarak karşımıza çıkacak. Serinin önceki filmlerinde de rol alan James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender ve Evan Peters gibi isimler ise aynı rollerine geri dönecekler. Jessica Chastain ise filmin kötü karakteri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

X-Men Dark Phoenix için final fragmanı yayınlandı

X-Men Dark Phoenix, telepat olarak güçlerini keşfetmeye başlayan Jean Grey’in hikayesini konu edinecek.

Malum, serinin önceki filmlerinde Jean’in öldüğüne tanıklık etmiştik. Hatta Jean’i öldüren isim de Wolverine olmuştu. Fakat X-Men evreninde defalarca zaman yolculuğu yapılıp, sürekli gelecek değiştirildiği için bu filmde Jean’e neler olacağını bilmiyoruz. Yani X-Men Dark Phoenix ile evrenin geleceği tekrardan şekillenecek diyebiliriz.

Yapımcı stüdyo 7 Haziran’da beyaz perdedeki yerini alacak olan film için merakla beklenen son tanıtım videosunu da yayınladı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Fragmandan da anlaşılabileceği üzere Jean, bu filmde X-Men grubunun üzerine kabus gibi çökeceğe benziyor. Yine de bekleyip göreceğiz.

Marvel sinematik evreni kronolojik sıralaması