WhatsApp üzerinden Hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanabilirsiniz!

hepsiburada whatsapp uzerinden musteri hizmeti

E-ticaret alanında belkide son dönemlerin en önemli gelişmelerinden birisi de, WhatsApp üzerinden Hepsiburada müşteri hizmetlerine bağlanabilme özelliği oldu. Online alışveriş yapmak istediğiniz web siteleri bazı durumlarda sizinle yeterince ilgilenmeyebilir. Hepsiburada online ticaret platformu, bu sorunu çözebilmek için farklı bir uygulama geliştirdi.

WhatsApp uygulamasının iş kolu olan WhatsApp Business üzerinden bilindiği gibi birçok işlem yapılabiliyor. Sabah 8 ile Gece 00:00 arasında 0850 252 40 00 numaralı WhatsApp hattı ile Hepsiburada müşteri hizmetleri bağlantısı yapabilirsiniz. Uygulama üzerinden yazışmanız müşteri temsilcisinin sizlere yardımcı olması için yeterli olacaktır.

WhatsApp üzerinden Hepsiburada müşteri hizmetleri aktifleştirildi

Neredeyse alışverişin büyük bir bölümünün online yapılması nedeniyle, bu hamlenin son derece yerinde olduğunu düşünüyoruz.

hepsiburada

Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksu Tugay: “Müşterilerimize bir yandan ürün çeşitliliğimiz ve teknolojik altyapımızla kolay ve pratik alışveriş imkanı sunarken, öte yandan da onların alışveriş deneyimlerini sürekli iyileştirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize sunduğumuz self servis seçeneklerini çoğaltarak onlara hem daha kısa zamanda hem daha hızlı hem de kullanmayı en fazla tercih ettikleri yöntemle bize ulaşmalarına olanak tanıyoruz. Buradan yola çıkarak Türkiye’de e-ticarette bir ilk olan WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisimizi başlattık. Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca bize ulaşarak çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek.” dedi.

Sizce de bu uygulama, e-ticaret alanında bir değişim rüzgarı oluşturabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Hepsiburada Çekbul : Ürün aramanın kolay ve eğlenceli yolu