World of Warcraft İçin Yeni Ek Paket Hazırlanıyor

World of Warcraft Kullanıcı Sayısı Düşüyor

Önümüzdeki ay kullanıcılarla buluşacak olan Warlords of Draenor için bekleyiş sürerken, Blizzard’ın yeni ek paket üzerinde çalışmalara başladığı söyleniyor.

Geliştirdiği Starcraft ve Diablo gibi klasikleşmiş RPG oyunlarıyla tanınan Blizzard Entertainment, şu sıralar yeni yıldızı World of Warcraft üzerinde yoğunlaşmış durumda. Tüm zamanların en başarılı multiplayer RPG oyunu olan World of Warcraft, bir zamanlar ulaştığı dev kullanıcı kitlesini zamanla kaybetmiş ve en iyi döneminde ulaştığı 12 milyon aktif kullanıcıdan 6.5 milyona kadar gerilemiş olsa da hala oldukça geniş bir kullanıcı kitlesini çekmeyi başarıyor.

WoW

Bir süredir yeni içerik yayınlanmadığı halde World of Warcraft oynamaya devam eden sadık kullanıcı kitlesini korumak ve yeni kullanıcıları cezbetmek isteyen Blizzard, oyunun bir süre önce duyurulan yeni ek paketi Warlords of Draenor‘u önümüzdeki ay yayınlamaya hazırlanıyor. Ancak Blizzard cephesinden gelen son haberlere göre henüz Warlords of Draenor kullanıcılarla dahi buluşmamışken, stüdyo bir sonraki ek paket için hazırlıklara başladı.

Son dönemde yaptığı açıklamalarda oyun için içerikler hazırlamayı bırakmayacaklarını vurgulayan Blizzard‘ın her geçen gün daha da büyüyen World of Warcraft ekibinin, şimdiden Warlords of Draenor sonrası için fikirler üretmeye başladığı ve bu çalışma sonrasında yeni bir ek paketin ortaya çıkacağı belirtiliyor.

ASUS ZenWatch Kasım’da Piyasaya Sürülecek