Blizzard 25. Yaşını Kutluyor

Blizzarddan Ilginc Reklam Calismasi

Diablo, Warcraft ve StarCraft’ın yaratıcısı olan Blizzard, 25. yaşını kutluyor. Şirket bu mutlu günü için hazırladığı özel videoyu, hayranlarıyla paylaştı.

Oyun dünyasına yön veren şirketlerin başında gelen Blizzard, 25.yaşını kutluyor. Geliştirdiği Diablo, StarCraft ve Warcraft gibi oyun serileriyle oyun dünyasına önemli katkılarda bulunan şirket, aradan geçen 25 yıla rağmen oyun dünyasının en başarılı şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Blizzard bu yıl 25 yıl boyunca çok fazla yeni seri çıkarmadı ama var olan serilerini mükemmelleştirerek geniş kitlelere ulaştı.

Blizzard'ın Gizli Projesi!

Şirketin ilk oyunu, 1991 yılında çıkan RPM Racing oldu. Ancak şirket o zamanlar Blizzard adını taşımıyordu. Blizzard adı altında çıkarılan ilk oyun ise 1994 yılında çıkan Blackthorne’du. Şirketin ilk büyük oyunu olan Warcraft: Orcs & Humans da aynı içinde satışa sunuldu. Ondan iki yıl sonra Diablo, 1998 yılında da Starcraft çıktı. Bu tarihten sonra stüdyo bu oyunlarla ilgili olmayan birşey çıkarmadı. Ama bu oyunlar zamanla gelişti, yayıldı ve stüdoyuyu bugünkü oyun devi haline getirdi. Blizzard’ın 25.yaşını kutlamak için yayınladığı videoyu buradan izleyebilirsiniz.

[wpdevart_youtube]yeA6rT5LaEQ[/wpdevart_youtube]

The Division PC’de Tam Performans Sunacak