Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Finali Seyircisiz

lol 2

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisin oynanmaya karar verildi.

5 Eylül’de gerekleştirilecek olan LOL Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi Türkiye Büyük Finali devam eden pandemi nedeniyle seyircili değil, digital ortamda gerçekleşecek. Firma bu etkinliğin seyircisiz oynanacağını sitesinde duyururken görsel olarak bazı sürprizler yapacak. Robot seyirciler montaj seyirciler veya teknolojik görseller yayınlanarak seyirci varmış gibi hissettirmeyi hedefliyor. Öyleki dijital olarak gerçekleşecek olsa da bizleri, finale yakışır bir görselliğin beklediği de belirtildi. Önümüzdeki Türkiye Büyük Finali’nin, bugüne kadar ülkemizde geliştirilmiş en değişik deneyimlerden birini sunacağı iddia edildi. Riot Games Espor Sahnesini göremeyecek olmamızı firma sitesinden şu şekilde açıklama yapıldı;

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi

“Geçtiğimiz sene sizlere 2020 Türkiye Büyük Finali’nde yüksek kapasiteli bir mekanda bir araya gelme hayalimizi paylaşmıştık. Bununla ilgili çalışmalarımıza aralık ayında başladık ve etkinlik planlarımızda oldukça da yol katettik. 2020’nin gelişiyle birlikte tanıştığımız Covid-19 bizi bu kararımızı gözden geçirmeye ve pandeminin eylül ayına kadar devam etmesi durumunda Türkiye Büyük Finali’nin dijital bir evrende gerçekleşeceği alternatif planlar üzerinde çalışmaya yönlendirdi.

Bugün ülkemizdeki aktif vaka sayısını göz önünde bulundurduğumuzda iki ay içinde binlerce kişinin katılacağı bir etkinliği gerçekleştirmeyi, hem siz izleyicilerimiz, hem profesyonel oyuncularımız, hem de ekibimiz adına oldukça riskli görüyoruz. Bu hafta itibariyle, 5 Eylül Cumartesi gerçekleşmesini planladığımız Türkiye Büyük Finali’nin, Riot Games Espor Sahnesi’nde seyircisiz olarak hayata geçmesine karar vermiş bulunuyoruz.”

Sürpriz bir gelişme olur da karar değiştirilirse buradan takibini yapabilirsiniz.

World of Warcraft: Shadowlands için geri sayım