Warlords of Draenor’da Uçma Olmayacak

Warlords of Draenor

World of Warcraft için yayınlanacak olan yeni Warlords of Draenor ek paketiyle beraber uçma özelliğinin kaldırılacağı, Blizzard tarafından doğrulandı.

Dünyanın en popüler multiplayer oyunlarının başında gelen World of Warcraft için yayınlanacak beşinci ek paket olan Warlords of Draenor, geçtiğimiz yıl düzenlenen BlizzCon 2013 kapsamında resmi olarak duyurulmuştu. World of Warcraft dünyasını genişletecek olan bu yeni ek paket için meraklı bekleyiş sürerken, yeni ek paketle birlikte uçuş özelliğinin oyundan kaldırılacağı yönünde ortaya çıkan söylentiler serinin hayranlarını endişelendirmişti.

Warlords of Draenor'da Uçma Olmayacak

World of Warcraft dünyasında gidilecek bu tür köklü bir değişikliğe kullanıcılar pek sıcak bakmazken, birçok kullanıcı bunun sadece basit bir dedikodu olduğunu düşündü. Ancak Blizzard tarafından gelen son açıklamalar, ortaya çıkan bu haberlerin gerçeği yansıttığını gösterdi. Blizzard tarafından yapılan resmi açıklamayla, Warlords of Dreanor’da uçuş özelliğinin ve uçan bineklerin yer almayacağı doğrulandı. World of Warcraft dünyasını derinden etkileyecek olan bu karar birçok kullanıcıyı memnun etmese de, kullanıcıların uçuş özelliğini görevler sırasında suistimal etmesinin önüne geçmek isteyen Blizzard bu kararında oldukça ısrarcı görünüyor.

Desteksiz Windows XP İlk Açığını Verdi