World of Warcraft Classic çıkış tarihi açıklandı

wow 1

Oyun dünyasının köklü yapımlarından biri olan World of Warcraft bir kez daha PC’lerimize konuk olmaya hazırlanıyor. İşte World of Warcraft Classic çıkış tarihi.

İlk olarak 1994 yılında yayınlanan Warcraft Orcs & Humans oyunuyla karşımıza çıkan Warcraft serisi, tekrardan bilgisayarlarımıza konuk olmaya hazırlanıyor.

MMO-RPG denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan World of Warcraft, yenilenmiş grafikleri ve düzenlenen animasyonlarıyla tekrardan oyun severlerle buluşacak.

WoW Classic ismiyle satışa sunulacak olan yapım için merakla beklenen çıkış tarihi de geçtiğimiz gün netlik kazandı.

World of Warcraft Classic için çıkış tarihi verildi

Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklamada World of Warcraft’ı ilk açıldığındaki Vanilla sürümüne geri döndürecek olan World of Warcraft Classic’in 27 Ağustos’ta çıkış yapacağı belirtildi.

Bu arada oyun severlerin merakla beklediği beta süreci de önümüzdeki günlerde tüm oyuncuların kullanımına sunulmuş olacak.

Oyunun özel versiyonu olan World of Warcraft 15th Anniversary Collector’s Edition için planlanan çıkış tarihi ise 8 Ekim. Bu özel sürümün fiyatı ise 99 dolar olarak belirlenmiş durumda. Muhtemelen bu özel sürüm ülkemizde 700 TL üzerinde bir etiketle satışa sunulacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

RDR 2 ve GTA V ne kadar sattı? İşte yanıtı