Witcher 3 yapımcılarından yeni müjde!

Witcher 3 yapımcılarından yeni müjde!

Bir grup eski CD Projekt Red geliştiricisi oyuncuları sevindirecek yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. İşte detaylar. İşte Witcher 3 yaratıcılarının yeni projesi.

Witcher 3 ekibi oyun severleri feodal Japonya’ya götürecek yeni bir çevrimiçi eylem üzerinde çalışıyor. Bu hafta, Dark Passenger kurucu ortakları Jakub Ben ve Marcin Michalski, yeni stüdyolarının kurulduğunu duyurdular Ayrıca ekip PC Gamer tarafından tespit edilen bir dizi tweet’te yetenek çağrısı yaptı. Ben ve Michalski, The Witcher 3’te çalışan sanat ekibinin bir parçasıydı ve daha sonra Cyberpunk 2077’de sözleşmeli işler yapmaya devam etti. Oldukça başarılı işler gerçekleştiren Michalski oyun severleri şimdi eski Japonya’ya götürecek.

Witcher 3 yapımcılarından yeni müjde!

Dark Passenger’ın ilk oyununun henüz bir ismi yok ancak stüdyonun web sitesinde projeyle ilgili bazı detaylar yer alıyor. Ekip hem rekabetçi hem de işbirlikçi oyun desteği ile çevrimiçi çok oyunculu bir oyun oluşturmayı hedefliyor. Oyuncular yeni proje sayesinde hem tarih hakkında bilgi edinip hem de heyecanlı bir oyun oynama deneyimi elde edecek.

Oyun hakkında henüz çok fazla bilgi mevcut değil. Ancak stüdyo oyun hakkında “Yakın mesafeli çatışmalara girmek, taktikler kadar el becerisi ve takım arkadaşlarıyla yakın işbirliği gerektirecek” ifadelerini kullandı. Stüdyo ayrıca çalışanlarını da önemsiyor. Ekip ile ilgili “Tüm olanakları, özel tıbbi bakımı ve ücretli fazla mesaiyi sağlıyoruz. İş-yaşam dengesine önem vererek esnek çalışma saatleri ve tatiller sunuyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Xiaomi yeni kablosuz klavye ve fare setini küresel pazarda satışa çıkaracak