The Witcher 3’ten Yeni Görüntüler Yayınlandı

The Witcher 3 Yeni Oyunculara da Hitap Edecek

Uzun süreli bir bekleyişin ardından önümüzdeki ay oyunseverlerle buluşacak olan The Witcher 3: Wild Hunt’tan yeni görüntüler oyun dünyasıyla paylaşıldı.

Polonya menşeli oyun stüdyosu CD Projekt RED tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı RPG serileri arasında yer alan The Witcher serisinin yeni üyesi The Witcher 3: Wild Hunt için meraklı bekleyiş sürerken, oyun hakkında yeni bilgiler ve oyundan yeni görüntüler de ortaya çıkmaya devam ediyor. Seriyi yeni nesile taşıyacak olan The Witcher 3 için yeni nesil konsolların sunduğu fırsatlardan sonuna kadar yararlanan CD Projekt RED, oyunun etkileyici grafik kalitesini gözler önüne seren dört yeni görüntüyü oyun dünyasıyla paylaştı.

The_Witcher_3 (3)

The Witcher serisinin ana karakteri olan Geralt’ın hikayesini tamamlayacak olan The Witcher 3: Wild Hunt, sadece The Witcher serisinin değil tüm zamanların en iddialı yapımları arasında yer alıyor. Oldukça geniş bir açık dünyada geçecek olan yeni The Witcher oyununun, büyüklül olarak eski The Witcher oyunlarından otuz kat daha büyük olacağı söyleniyor. Biraz da bu kapsamlı dünyayı tam anlamıyla geliştirebilmek adına çıkış tarihi defalarca ertelenen The Witcher 3: Wild Hunt, nihayet 19 Mayıs’ta PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

The_Witcher_3 (2)

Sharp 4K Telefonlar İçin Çalışmalara Başladı