Xiaomi yeni kablosuz klavye ve fare setini küresel pazarda satışa çıkaracak

Yeni Xiaomi Kablosuz klavye ve mouse seti resmi olarak tanıtıldı. Her iki cihaz da ergonomik tasarımları ve konforu ile kullanıcıları kendilerine çekecek.

Kablosuz Klavye ve fare, iki ürün için 2,4 GHz iletim hızıyla kullanıcıların çalışma alanlarını düzenlemelerine yardımcı olacak. Minimum parazitle güvenilir, sürekli ve kararlı sinyaller sunar. Kompakt kablosuz nano alıcı, kablolu aktarımdan kablosuz aktarıma geçişi sağlıyor ve düzenli bir çalışma alanı oluşturmaya yardımcı oluyor.

m2

Xiaomi kablosuz klavye, tam boyutlu 103 tuşlu, üç bölgeli bir tasarımla beraber konfor ve rahatlık sağlar. Çeşitli bilgisayar görevlerinin hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlayan 12 Fn tuşlarında çeşitli kontroller bulunur. Kablosuz klavye, parmaklarınıza daha iyi uyum sağlayan ve darbe etkisini azaltan silindirik tuş başlıklarına sahipken, tuş başlıkları, keskin ve aşınmaya dayanıklı lazerle oyulmuş karakterlere sahip. Klavyenin 6 derecelik eğim açısı ergonomik olarak rahatlık sağlamayı vadediyor.

Xiaomi

Farenin en büyük özelliklerinden birini hafifliği olduğunu söyleyelim, bu sayede rahat ve kullanışlı olmasını sağlıor. AAA pille çalışırken optimize edilerek uzun süre kullanılmasını sağlıyor. Tek bir kablosuz nano alıcı hem klavyeyi hem de fareyi birbirine bağlıyor. Fare, pil ömrünü iyileştirmeye yardımcı olan bir otomatik uyku moduna ve düşük pil göstergesine sahiptir. Klasik olarak ışık rengi turuncuya döndüğünde pilin zayıfladığı anlamına geliyor. Kompakt fare simetrik bir tasarıma ve orta kaydırma tekerleğine sahiptir.

Xiaomi şu an için cihazın fiyatı konusunda bir bilgi vermedi henüz fiyatlandırma ve bulunabilirlik ayrıntılarını açıklamadı.

Akıllı telefon satışları yokuş aşağıya!