Geralt’ın Mirası The Witcher 4’te Devam Edecek

the witcher

The Witcher 4’te Geralt’ın olup olmayacağı merak ediliyordu. Bu konuya yeni Witcher serisinin yönetmeni Sebastian Kalemba açıklık getirdi.

Leganerd sitesi yeni Witcher üçlemesinin tepesindeki isimlerden biri olan Sebastian Kalemba ile röportaj gerçekleştirdi. Yeni serinin yönetmeni olan Kalemba, The Witcher 4‘ün çıkmasına birkaç sene olduğunu belirtti ve şunları söyledi: “Yeni Witcher oyunu hem eski oyuncuların hem de yeni oyuncuların Witcher dünyasına dalmaları için mükemmel bir giriş noktası olacak. Oyuncular Geralt’a ne olacağını merak ediyor. Geralt’ın hikayesi ve mirası bir şekilde devam edecek.”

Sebastian Kalemba bunlarla birlikte yeni oyunda, önceki Witcher’lardan bildiğimiz dünyanın ve atmosferin aynı kalacağını söyledi. Ancak geliştirici ekibin bazı unsurları genişletmesi gerektiğini de vurguladı. Ayrıca Kalemba, CD Projekt’in yeni bir oyuncu kitlesine hitap etmeye çalışmak zorunda olduğunu da sözlerine ekledi.

The Witcher 4

CD Projekt Red’in CFO’su Piotr Nielubowicz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada geliştirme ekibinin büyük kısmının yeni Witcher oyunu üzerinde çalıştığını söylemişti. CEO Adam Kicinski de geliştirme ekibinin 330 kişiden oluştuğunu ve bu sayının gelcek yılın ortasına kadar 400’e çıkmasını beklediğini ifade etti.

The Witcher 4 veya kod adıyla Polaris projesi geçen sene ekim ayında duyuruldu. Polaris’in çıkışını takiben 6 sene içinde yeni üçlemenin diğer oyunları da piyasaya sürülecek.

Kısa süre önce Witcher’ın resmi Twitter veya yeni adıyla X sayfasında mod editörü geliştirildiği açıklandı. Sadece PC’ye gelecek olan editör sayesinde kullanıcılar mevcut görevler üzerinde değişiklikler yapabilecek veya tamamen yeni içerik oluşturabilecekler. Aslında mod geliştiriciler tarafından yayınlanan birçok mod ve yeni görev var. Fakat resmi mod editörü işleri daha da kolaylaştıracak. The Witcher 3‘ün mod editörü gelecek sene içinde yayınlanacak.

Apple 5G Modem Yongası İçin Son Kararını Vermedi