Microsoft MWC 2015’e Katılacağını Açıkladı

Microsoft 575

MWC 2015’e katılacağını duyuran Microsoft’un Windows Phone 10 işletim sistemli ilk akıllı telefonunu etkinlik kapsamında tanıtabileceği söyleniyor.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10’u geçtiğimiz ay resmi olarak tanıtan ve deneme sürümünü kullanıcıların beğenisine sunan Amerikalı teknoloji devi Microsoft, bir yandan da mobil işletim sistemi Windows Phone 10’un yayınlanması için hazırlıklarını sürdürüyor. Deneme sürümü önümüzdeki yılın ilk aylarında yayınlacak olan Windows Phone 10 için meraklı bekleyiş devam ederken, işletim sistemini kullanan ilk telefonların ne zaman gün yüzüne çıkacağı hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Microsoft (1)

Her yılın ilk çeyreğinde Barselona’da düzenlenen ve teknoloji dünyasını bir araya getiren Mobile World Congress hakkında konuşan Microsoft, bugün yayınladığı açıklamayla Mart ayında düzenlenecek olan MWC 2015’e katılacaklarını duyurdu. Birçok önemli firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını resmi olarak tanıtmak için tercih ettiği MWC’ye katılacağı kesinleşen Microsoft’un Windows Phone 10 işletim sistemini kullanan ilk akıllı telefonu etkinlik kapsamında görücüye çıkarabileceği belirtiliyor. Ancak Microsoft’un yeni işletim sistemini Mobile World Congress 2015‘e yetiştirememesi halinde sadece yeni Lumia cihazlarını tanıtmakla yetinebileceğini de unutmamak lazım.

iOS 8.1.1 Güncellemesi iPad’e Yaramadı