Windows 11 kullanıcıları için güzel haber! Beklenen güncelleme geldi

Microsoft OneDrive uygulaması, Windows 7 ve 8 ile senkronizasyonu durduracak

Dünyanın en popüler işletim sistemi Windows’un son sürümü olan Windows 11, bu sıralar güncelleme konusunda gaza basmış gibi görünüyor.

Windows 11 kullanıcıları için güzel haber! Beklenen güncelleme geldi. Microsoft’u Microsoft yapan şeyin Windows işletim sistemi olduğu tartışılmaz bir gerçek olsa gerek. Her ne kadar zaman zaman kendisine rakip çıksa da, bugüne kadar sahibi olduğu liderlik koltuğunu hiç kaptırmayan Windows işletim sistemi, uzun bir süre daha bu unvanını koruyacak gibi görünüyor. Ancak Amerikalı teknoloji devi işini şansa bırakmamak için var gücüyle çalışması gerektiğinin de farkında.

Microsoft Defender koruma

Microsoft’un son aylarda alışkanlık haline getirdiği, aylık canlı YouTube yayınlarında görülen bir yapı, bir anda Windows 11’i gündeme taşıdı.

Windows 11 kurumsal

Windows 11 kullanıcıları için güzel haber! Beklenen güncelleme geldi

Ekim ayında oldukça kapsamlı bir güncelleme alan ve bu güncelleme paketine de Moments 1 ismini veren işletim sistemi, söz konusu yayın sırasında henüz tanımlanmamış bir başka Moments yapısını ifşa etti. Tabi dikkatli gözlerden kaçmayan bu ayrıntı da, Moments 2’nin çok kısa bir süre içerisinde kullanıma sunulacağını ortaya koymuş oldu.

Microsoft, yeni deneysel Windows 11 özellikleri deniyor

 

Peki Windows 11 Moments 2 güncellemesinde kullanıcıları neler bekliyor? İşin aslı, henüz bu konuda çok detaylı bilgilere vakıf değiliz. Ancak hem söz konusu YouTube yayınından görüldüğü hem de duyum hesaplarının iddia ettikleri üzere, yeni güncellemeyle birlikte Windows 11’in tablet ve dokunmatik ekranlara özel birtakım iyileştirmeler sunacağı ve özellikle de Fotoğraflar uygulamasını geliştirerek iOS işletim sistemi ile olan entegrasyonun daha doğru şekilde sağlanacağı ifade ediliyor. Eğer iddialar doğruysa, Moments 2 güncellemesini Kasım ayı içerisinde görebiliriz.

Twitter’ın yeni CEO’su Elon Musk oldu