Microsoft’ta Herkes Windows 9 Üzerinde Çalışıyor

Microsoftta Herkes Windows 9 Üzerinde Çalışıyor

Microsoft’un bir süredir üzerinde çalıştığı Windows 9’un öncelik haline geldiği ve firmadaki tüm mühendislerin bunun üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Microsoft‘un Windows 8.1 işletim sistemi için ilk önemli güncelleme paketini kullanıcılarına sunmasının üzerinden henüz kısa bir süre geçti ama firma şimdiden yeni güncellemeler için çalışmaya başladı bile. Önümüzdeki dönemde Windows 8.1 işletim sistemi için ikinci güncelleme paketini de yayınlaması beklenen Microsoft, bir yandan da Windows 9 ismiyle anılan yeni Windows işletim sistemi üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Windows_9

Her ne kadar Microsoft şu ana kadar Windows 9 işletim sistemi veya Windows 8.1 için yayınlanacak yeni güncelleme paketi hakkında resmi bir açıklamada bulunmamış olsa da, bu iki sürümün de yapım aşamasında olduğu bir süredir biliniyor. Üstelik Seattle Times tarafından geçtiğimiz günlerde yeni bir habere göre, Microsoft bünyesinde çalışan tüm mühendisler şu sıralar Windows 9 üzerinde çalışmakla meşgul. Birçok faklı alanda faaliyet gösteren Microsoft’un bünyesinde Azure, Office, Bing veya Skype gibi yazılımlar servisler üzerinde çalışan mühendislerin de şimdilik Windows 9 projesine yardımcı olduğu belirtiliyor.

Apple Beats’i Çalışanları İçin Satın Almış