Microsoft son güncellemesi yine fiyasko oldu

Microsoft son güncellemesi

Tüm kullanıcılara 24 Mart 2020 tarihinde dağıtılan Microsoft son güncellemesi fiyasko ile sonuçlandı. Microsoft kullanıcılarını yine şaşırtmadı.

Windows 10 kullanıcıları için, isteğe bağlı olarak KB4541335 kodu ile yayınlanan Microsoft son güncellemesi herhangi bir dayatma ile yapılmadı. Şirketin nerede ise sürekli hata veren güncellemeler gerçekleştirmesi, kullanıcılarda büyük bir rahatsızlık yaratıyordu. Kuruluş bu konulara daha fazla dikkat etmeye karar verdi.

Microsoft güncellemeleri sorun yaratıyor

Windows 10 işletim sistemini şu anda dünya üzerindeki 1 milyar aktif cihaz kullanıyor. Bu nedenle dünyanın en önemli platformlarından olduğunu söyleyebiliriz. Durum böyle olunca Microsoft çok daha dikkatli davranmaya çalışıyor.

Microsoft son güncellemesi fiyasko

Sadece şirketlerin değil aynı zamanda bireysel cihazlarında kullandığı Windows 10 işletim sistemi 24 Mart 2020 tarihinde aldığı güncelleme ile fiyasko oldu. Önyükleme sorunları, sayfa hatası, sistemden yanıt alamama ve cihaz performansı anlamında bir yavaşlık gibi sorunlar ardı ardına gelmeye başladı. Bunun üzerine kullanıcıların önemli bir bölümü Microsoft şirketine mail atmaya başladı.

Konsol fiyatları neden artıyor? Zam mı geldi yoksa fırsatçılık mı yapılıyor?

Güncelleme ile ilgili problem yaşayan kişiler hem sosyal medya hesapları üzerinden hem de mail yolu ile şikayetlerini dile getirdi. Ancak Microsoft tarafından herhangi bir geri dönüş yapılmadı. Bu nedenle şirketin sessizliğini koruma taraftarı olduğunu söyleyebiliriz. Elbette bu durum sonsuza kadar sürmeyecek. Muhtemelen yakın bir zamanda konu ile ilgili açıklama yapılacaktır. Sizce Microsoft güncellemeleri başarısız mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.