Will Smith’den Suicide Squad Yorumu!

lead 960

Will Smith, Independence Day 2’yi tercih etmeyip, Suicide Squad’da baş rolü üstlenmesinin nedenlerini açıkladı.

Will Smith’in, Hollywood’a kendini ispatladığı film Independence Day serisi, 20 yılın ardından öncüsüne göre soluk devam filmi Independence Day: Resurgence ile yeniden hayat bulmuştu. Yapımcı stüdyo tarafından Will Smith’e baş roldeki rolü tekrar önerilmiş ama bol ödüllü oyuncu teklifi reddetmişti. Will Smith, Suicide Squad filmini neden tercih ettiğini ve özel anıları bulunduğu Independence Day’i neden tercih etmediğini açıkladı.

suicide squad
will smith

‘Geçmişin Küllerini Tercih Etmedim’

Will Smith, “Evet, iki film arasında bir tercih yaptım. Suicide Squad’i tercih ettim. Bunun nedeni iki film arasındaki kalite farkı değildi. Tercihimin en önemli sebebi; geçmişin küllerine dönüş yapmak veya geleceği olan dinamik bir proje arasındaki farktı. Independence Day, kendini geçmişin başarıları üstüne yeniden inşa etmeye çalıştı. Suicide Squad ise DC Comics ve Warner Bros evreninin geleceğinin, en önemli adımlarından biriydi. Yeni bir şey yaratmayı, geçmişte yaşamaya tercih ettim ve doğru kararı verdiğime inanıyorum. Roland Emmerich (Independence Day’in yönetmeni) ile samimi diyaloglar yaşadım. Karakterimin öldüğünü, sinema salonunda öğrenince yaşadığım şokun boyutunu tahmin edebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Will Smith, Suicide Squad’ı tercih ederek doğru bir karar vermiş gibi. Zira film, 150 milyon dolarlık bütçesine karşın 750 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Independence Day ise hemen hemen aynı bütçeyle, 300 milyon doları zorlukla aştı.

Transformers Last Knight’tan Rekor!