Suicide Squad Gişede Tam Not Aldı!

suicide

Hafta başında da paylaştığımız habere göre Suicide Squad, Nolan’ın Dark Knight üçlemesi hariç tüm DC filmlerinde olduğu gibi Rotten Tomaetos gibi sitelerden düşük puanlar almıştı. Ancak, izleyiciler, en azından “şimdilik” bu anlamsız yere olumsuz puanlara aldırış etmemiş gibi gözüküyor.

Üç Oscar adaylı Will Smith, Ben Affleck, Ezra Miller, Jared Leto (The Dallas Buyer’s Club bol ödüllü oyuncusu), Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood ve Cara Delevingne gibi isimlerden oluşan dev kadrosu ve Fury, U-571, Street Kings ve en önemlisi ilk The Fast and Furious gibi kalbür üstü yapımların yönetmeni David Ayer’in yönetmenliğinde şekillenen Suicide Squad 5 Ağustos 2016’da Amerika, 12 Ağustos 2016’da ise dünyanın kalanında gösterime girdi.

Suicide Squad

Batman V Superman ve Man of Steel gibi filmlere yapılan tuhaf değerlendirmeler, Suicide Squad’da da devam etti. Rotten Tomaetos, filme komik ve akıl dışı bir puan olan 27/100 puanını layık gördü. Suicide Squad bir baş yapıt olmayabilir ama bu tür bir puanı da kesinlikle hak etmiyor.

Neyse ki, izleyiciler (en azından sinemaya kadar teşrif edenler) bu değerlendirmeleri ciddiye almadı. 170 milyon yapım bütçesine sahip film, şimdiden 400 milyon doları yapımcının kasasına koydu.

Biz de Warner Bros’un aşırı baskısı nedeniyle, bazı sahnelerin kesildiğinin ve tam kapasitenin yansıtılmadığının farkındayız. Ancak RT gibi sitelerin ön yargısı ciddi derecede rahatsız edici.

Pokemon GO’dan Daimi Yasaklar!