WhatsApp yeni özelliğini sundu

WhatsApp güncellemesi uygulamayı tamamen değiştirdi

WhatsApp, kullanıcıların belirli konuşmaları daha gizli tutmasına olanak tanıyan “Sohbet Kilidi” adlı yeni bir özelliği duyurdu. İşte detaylar.

Araç, herhangi bir görüşmeyi kilitlemenize izin vererek, onu yalnızca parmak izi veya yüz taraması gibi biyometri yoluyla veya geçerli bir parola girerek erişilebilen özel bir klasöre yerleştirecek. Bu ayrıca, bildirim akışındaki kilitli sohbetlere yapılan tüm referansları otomatik olarak gizleyecek. Ciddi bir güvenlik önlemi sunan WhatsApp böylece bazı konuşmalara tam koruma sağlayacak. Bir sohbeti kilitlemek yeterince kolay olacak. Bire bir veya grup sohbetinin adına dokunun ve kilitleme seçeneğini seçin. Sohbeti okumak istediğinizde şifrenizi girin veya biyometrik taramayı tamamlayın. Yapmanız gerekenler bu kadar. Böylece sohbetiniz koruma altında olacak. WhatsApp, bunun aile üyeleriyle telefon paylaşan ve ya da telefonunu birine vermek zorunda kalan insanlar için iyi bir yöntem olduğunu söylüyor. Araçlar ayrıca, WhatsApp’ı tamamen biyometrik kimlik doğrulamanın arkasına kilitlemenize de izin verecek.

WhatsApp yeni özelliğini sundu

Yeni özellik Chat Lock için her sohbeti özel bir parola oluşturma yeteneği de olacak. Sohbetleri birden çok cihazda kilitlemek için bir araç gibi daha fazla özellik gelecek. Ana şirket Meta, son zamanlarda olası dolandırıcıları engellemek için doğrulama sistemini güçlendirdiğinden ve kaybolan mesajlarla başa çıkmak için daha fazla seçenek eklediğinden, WhatsApp’ı güvenli ve güvenilir tutmaya çalışmakla olağanüstü meşgul. Sohbet Kilidi araçları şimdi uygulamanın kullanıcılarına sunuluyor.

Google yeni Android sürümünü adım adım geliştirmeye devam ediyor