WhatsApp, yeni gizlilik politikasını kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını sınırlandırmayacak

WhatsApp, yeni gizlilik politikasını kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını sınırlandırmayacak

Bu ayın başlarında yayınlanan yeni gizlilik politikasını kabul etmeseniz bile WhatsApp hesabınızı olduğu gibi kullanmaya devam edebileceksiniz – en azından şimdilik.

Facebook’a ait sohbet hizmeti, politikanın 15 Mayıs’ta yürürlüğe girmesinden önce bir destek makalesinde, siz yeni şartları kabul edene kadar erişebileceğiniz özellikleri kademeli olarak sınırlayacağını yazdı. Şimdi, WhatsApp mevcut kullanıcılarını koruma umuduyla yaklaşımını değiştirmeye karar vermiş gibi görünüyor. TheNextWeb’e bir açıklamada şunları söyledi: “Çeşitli yetkililer ve gizlilik uzmanlarıyla yapılan son tartışmalara bakıldığında, şu anda güncellemeyi henüz kabul etmeyenler için WhatsApp’ın nasıl çalıştığının işlevselliğini sınırlama planımız olmadığını açıkça belirtmek istiyoruz. Bunun yerine, kullanıcılara zaman zaman hatırlatmaya devam edeceğiz.”

WhatsApp, yeni gizlilik politikasını kabul etmeyen kullanıcıların hesaplarını sınırlandırmayacak

WhatsApp, güncellenmiş destek sayfasında, hatırlatıcıların kalıcı hale gelmesi için bir planı olmadığını söyledi, bu nedenle ara sıra ortaya çıkacaklarını ve rahatsızlık verecek kadar sık ​​olmayacaklarını varsayıyoruz. Mesajlaşma hizmeti, güncellenmiş gizlilik politikasını ilk olarak Ocak ayında aniden tanıttı ve iş mesajlaşma araçlarının ve yeni alışveriş özelliklerinin genişlemesini ele aldı. Facebook, bu özellikleri etkinleştirmede rol oynuyor ve görünüşe göre, WhatsApp’taki iş etkileşimleriniz, ana şirketin web sitesinde gördüğünüz reklamları etkileyebilir. Birçok kullanıcı, WhatsApp’ın kullanıcıları Facebook ile daha fazla veri paylaşmaya zorladığının, şirketin politikayı ertelemesine neden olan büyük bir tepkiye neden olduğunu anladı. WhatsApp, güncellenen politikayla ilgili “karışıklık ve yanlış bilgi”den söz ettikten sonra, Şubat ayında yeniden uygulamaya koymaya ve uygulama içinde daha fazla bilgi sağlayan bir afiş görüntüleyerek insanlara değişiklikleri gözden geçirmeleri için daha fazla zaman vermeye karar verdi. Hizmet başlangıçta, şartları kabul etmediğiniz sürece uygulamayı tamamen kullanmanızı engelleyeceği konusunda uyardı. Bu açıkça artık geçerli değil, ancak WhatsApp gelecekte duruşunu hala değiştirebilir.

Microsoft Flight Simulator boyutu yarı yarıya düştü!