iPhone için WhatsApp yeni özellikler ile güncellendi

WhatsApp

iPhone için WhatsApp bugün yeni özellikler ile güncellendi. Güncelleme ile gelen tüm yeni özellikler haberimizde yer alıyor.

Facebook’un bünyesinde yer alan popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bugün iOS platformunda yeni güncelleme aldı. Güncelleme ile uygulamaya bir takım yeni özellikler ekleyen WhatsApp, Facebook’un geçtiğimiz günlerde yenilemiş olduğu logosuna da yer veriyor.

WhatsApp’ın 2.19.120 sürüm numarası ile uygulamaya yeni gizlilik ayarları ekleniyor. Bu gizlilik ayarlarının detaylı olarak nasıl kullanılacağını aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

WhatsApp grup gizlilik ayarları kullanıma sunuldu!

Güncelleme ile gelen bir diğer özellik ise arama bekletme özelliği. Aynı normal çağrılarda olduğu gibi artık WhatsApp’tan gelen çağrıları da bekletip yeni gelen çağrıyı cevaplayabileceksiniz.

iPhone için WhatsApp

Mesajlarda yapılan en büyük yenilik ise sohbetler ekranının tasarımı oluyor. Daha sade ve geniş aralıklı bir tasarıma sahip olan sohbetler oldukça şık görünüyor diyebilirim.

Bu yeni özellikleri kullanabilmek için App Store’dan uygulamayı güncelleyebilir veya buradaki linkten uygulamayı indirebilirsiniz. Aşağıdan ise uygulamaya eklenen tüm yeni özelliklere ulaşabilirsiniz.

iPhone için WhatsApp hangi yeni özellikler ile güncellendi?

  • Yeni gizlilik ayarları, sizi gruplara kimlerin ekleyebileceğini kontrol etmenizi sağlar. Sizi gruba ekleyemeyen yöneticilerin sizi özel olarak davet etme seçeneği vardır. Hemen kullanmaya başlamak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar’a gidin.
  • Arama bekletme desteği sayesinde başka bir aramadayken yeni gelen bir WhatsApp aramasını kabul edebilirsiniz.
  • Mesajlarınızı hızlıca taramanızı kolaylaştırmak için Sohbetler ekran tasarımını güncelledik.
  • Artık VoiceOver modunu kullanırken Braille klavyesinden mesajlarınızı doğrudan gönderebilirsiniz.