WhatsApp Web görüntülü görüşme özelliğine kavuşuyor!

WhatsApp

WhatsApp Web görüntülü görüşme özelliğine kavuşmak için gün sayıyor. Beta sürecinde olan bu özellik 2020 bitmeden kullanıma sunulacak.

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, yeni özellikler ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise WhatsApp Web görüntülü görüşme özelliği test ediliyor. Uzun zamandır beklenen bu özelliğin masaüstüne gelmesi kullanıcılara büyük kolaylık sunacak gibi görünüyor.

Pandemi döneminde sükse yapan görüntülü sohbet uygulamalarına ayak uyduran WhatsApp, grup sohbetini 8’e çıkararak büyük bir adım atmıştı. Şimdi ise bu özellik masaüstüne gelecek. Hem görüntülü hem de sesli görüşme yapma imkanı sunacak olan WhatsApp Web, bu özelliği 2.2043.7 sürümünde test ediyor.

Facebook Messenger yeni tasarımına kavuştu!

Şimdilik belli başlı kişilerin kullanabildiği bu özelliğin çok yakında muhtemelen 2020 bitmeden herkesin beğenisine sunulması bekleniyor. Hem Windows hem de macOS için yayınlanacak güncellemeler ile WhatsApp’taki arkadaşlarınızı hem görüntülü hem de sesli olarak arayabileceksiniz.

WhatsApp Web görüntülü görüşme

Bu özelliği şimdiden test etmenin maalesef ki bir yolu bulunmuyor. Geliştirici ekibinde olan ve WABetaInfo’nun ortaya çıkardığı bu özellik sayesinde hem tarayıcıdan hem de masaüstü uygulamadan görüntülü ve sesli görüşme yapılacak. Muhtemelen tarayıcı olarak ilk etapta Google Chrome desteklenecek. Daha sonrasında da diğer tarayıcılara da destek gelecektir.

İntihar videosu yayınlayacak: Facebook bir türlü engel olamıyor!

WhatsApp’ın masaüstünü uygulamasını buradan indirebilirsiniz. OTA üzerinden güncellenen uygulamaya yeni özellikler eklendiğinde sizlere aktarmaya devam edeceğimizi belirtelim.