WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp, hatırlatıcılar ve alışveriş listeleri gibi kendinize mesajlar göndermenizi sağlayan yeni bir özelliği tanıttı. İşte detaylar.

WhatsApp “Message Yourself” adlı özellik ilk olarak birkaç hafta önce WaBetaInfo tarafından bir beta testinin parçası olarak tespit edildi, ancak şimdi önümüzdeki haftalarda dünya çapında iOS ve Android kullanıcılarına sunuluyor. Güncellemeyi aldıktan sonra, yeni mesajlar oluştururken kendinizi kişiler listesinin başında görebileceksiniz. Buna tıkladığınızda, kendinize notlar, hatırlatıcılar, alışveriş listeleri ve hatırlamanız gereken diğer her şeyi gönderebileceksiniz. Ortaya çıkan bildirim, etkinleştirilirse, kendi kendinize notunuzun dikkate alınmamasını sağlamaya yardımcı olabilir. Kullanıcılar ayrıca daha kolay erişim için Kendin Mesajla sohbetlerini bir konuşma listesinin en üstüne sabitleyebilir.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Şimdiye kadar, yalnızca üye olduğunuz bir grup oluşturarak veya uygulamanın “sohbet için tıklayın” özelliğini kullanarak kendinize mesaj gönderebiliyordunuz, her ikisi de en iyi ihtimalle zarif olmayan çözümlerdi. WhatsApp rakibi platform Signal zaten aynı şeyi yapan “Kendime Not” adlı bir özellik sunuyor, ancak bu özellik en üstte yer almak yerine kişiler listenizde gömülü durumda. Belirtildiği gibi, özelliği önümüzdeki birkaç hafta içinde Android veya iOS’ta görmelisiniz. Özellik yakında tüm kullanıcılara sunulacak ve bir çok kullanıcının işini kolaylaştıran bir ekleme olacak. Çoğu kullanıcı daha önce grup açarak kendine mesaj atmaya çalışıyordu ancak bu özellik sayesinde kullanıcıların işi fazlasıyla kolaylaşacak.

Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri ile ön plana çıkacak