WhatsApp güncelleme ile daha zeki oldu!

WhatsApp Güncelleme

iPhone için WhatsApp güncelleme ile daha zeki oldu. WhatsApp’a güncellemeyle gelen tüm yenilikler haberimizde yer alıyor.

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, 2020 yılına girmemize rağmen ne iOS’te ne de Android platformunda karanlık tema özelliği ile güncellenmedi. Ancak bu özellik üzerinde beta sürümlerinde çalışan mesajlaşma platformu bugün yeni bir güncelleme yayınladı.

iPhone için yayınlanan WhatsApp 2.20.10 sürümü ile uygulama daha zeki hale geldi diyebiliriz. Bildiğiniz gibi iOS 13 güncellemesiyle birlikte sisteme düşük veri modu özelliği eklenmişti. Bu özellik ile hem hücresel hem de Wi-Fi bağlantısında veriden tasarruf yapmanızı sağlıyor.

iPhone 9 için ilk bilgiler geldi!

Görsel ve videoları daha düşük çözünürlük ile indirerek daha az veri tüketmenizi sağlayan bu özelliği açtığınızda, WhatsApp’ta otomatik medya indirme özelliği açık olsa bile otomatik olarak kapanıyor. 2.20.10 güncellemesi gelen bu özelliği kullanabilmek için App Store>Profil>Güncellemeler bölümünden WhatsApp’ı güncellemeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp Güncelleme

WhatsApp 2.20.10 güncellemesi ile gelen yenilikler

  • Yeni gizlilik ayarları sizi gruplara kimlerin ekleyebileceğini kontrol etmenizi sağlar. Sizi gruba ekleyemeyen yöneticilerin sizi özel olarak davet etme seçeneği vardır. Başlamak için Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Gruplar’a gidin.
  • Arama bekletme desteğiyle, başka bir aramadayken yeni gelen WhatsApp aramasını alabilirsiniz.
  • Artık VoiceOver modunu kullanırken Braille klavyesinden mesajlarınızı doğrudan gönderebilirsiniz.
  • Veri kullanımını azaltmak amacıyla iPhone’unuzun Düşük Veri Modu şimdi WhatsApp’taki otomatik medya indirme özelliğini devre dışı bırakacak.