WhatsApp’a yeni sticker geldi!

WhatsApp

WhatsApp, Android’de test ettiği yeni sürüme yeni sticker ekledi. WhatsApp’a gelen yeni sticker ile konuşmalar daha da renklenecek. Peki, bu yeni özellikleri Android’de şimdiden nasıl kullanabileceksiniz?

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, uzun bir süredir Android platformunda yeni özelliklerini test ediyordu. WhatsApp bugün ise test aşamasında olan Beta uygulamasına yeni stickerlar ekledi. Bir süredir varolan bu sticker paketi, güncelleme alarak bir takım yeniliklere kavuşuyor.

Yeni Sticker güncellemesi çıktı!

Sticker paketine güncelleme gelmesi ilerleyen dönemler için de bizlere ipuçları veriyor. WhatsApp bu güncelleme özelliği sayesinde daha önce sunduğu paketleri güncelleyerek yeni özellikler ekleyebilir.

WhatsApp’a yepyeni bir özellik daha geldi!

Şimdilik sadece Android’de olan bu özellik, ilerleyen dönemlerde iOS platformuna da gelecek. Ancak şimdiden WhatsApp‘ın bu özelliğini Android cihazlarınızda kullanmak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

WhatsApp Messenger 2.18.218 indir!

İndirdiğiniz WhatsApp APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

yeni sticker