iPhone için WhatsApp yeni özellikler ile güncellendi!

WhatsApp için yeni güncelleme

iPhone için WhatsApp yepyeni özellikler ile bugün güncelleme aldı. WhatsApp’ın yeni özellikleri sayesinde uygulama daha fazla seçenek sunuyor.

Facebook’un bünyesinde yer alan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler ile güncellenmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda mesajlaşma odaklı güncelleme alan uygulama bugün yepyeni özellikler ile bir kez daha güncellendi.

WhatsApp‘ın yeni güncellemesi ile uygulama açılışında karşınıza çıkan ve 1 saniye bile görünmeyen splashscreen yenileniyor. Güncelleme ile ayrıca; artık sessize alınan sohbetlerde, yeni mesaj aldığınızda uygulama simgesinde bildirim rozeti gösterilmiyor.

iPhone 11 Smart Battery Case modelleri ortaya çıktı!

Sürüm 2.19.110 ile ayrıca yeni hizalama yönergeleri medyaları düzenlerken çıkartmaları, emoji’leri ve diğer içerikleri yerleştirmenizi kolaylaştırıyor.

iPhone için WhatsApp

iOS 13.2 ile gelen ve sadece iOS 13.2 sahiplerinin görebildiği emojiler için de iyileştirmeler barındıran güncellemeyi; App Store>Profil>Güncellemeler bölümünden yükleyebilirsiniz. Uygulama yüklü değilse ki bu çok düşük bir ihtimal, WhatsApp’ı buradan indirebilirsiniz. Yeni emojilerin Android sahiplerinin göremediğini belirtelim.