WhatsApp çok önemli bir özelliği değiştiriyor!

WhatsApp yakında bir iPad uygulamasına sahip olabilir

Dünya üzerinde yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp kullanıcılarının şikayetçi olduğu bir özelliğini değiştiriyor.

WhatsApp çok önemli bir özelliği değiştiriyor! Mesajlaşma uygulamasına en son ne zaman girildiğini gösteren ve kullanıcının isteğine bağlı olarak açık ya da kapalı tutulan son görülme özelliğinde değişiklik yapacak olan Whatsapp bu özellik ile ilgili yeni bir çalışma yapmaya hazırlanıyor. Yapılacak değişikliğe göre Whatsapp kullanıcıları son görülmelerini gizlemek istedikleri kişileri artık kara liste oluşturarak son görülme zamanını gizleyebilecek.

Dünya üzerinde 1,6 milyar kullanıcısı bulunan Whatsapp’ın İOS ve Android kulllanıcılarını ilgilendiren değişikliği henüz ne zaman kullanıma sunacağı belli değil. Konu ile ilgili resmi bir zaman belirtilmemiş olsa da Whatsapp gizlilik ayarlarında yapacağı yeni düzenleme için Android ve İOS’ta beta olarak bir özelliği kullanıma sundu.

WhatsApp çok önemli bir özelliği değiştiriyor!

Whatsapp’ın son görülme özelliği için yapacağı yeni güncelleme sonrası kullanıcılar son görülme özelliğini 4 farklı şekilde kullanabilecek.

WhatsApp grup sohbetlerine davet edilme özelliği nasıl kapatılır?

Son görülme özelliği seçeneklerinde ‘Herkes’, ‘Kişilerim’ ve ‘Kimse’ dışında ‘Kişilerim hariç’ seçeneği de kullanıcılara sunulacak. Kişilerim hariç seçeneği ile kara liste oluşturabilecek olan kullanıcılar oluşturdukları listedeki kişilerden son görülme ve mesaj tarihini gizleyebilecek. Ancak bu özelliklerin tüm kullanıcılar için ne zaman kullanıma sunulacağı henüz tam netlik kazanmış değil. WABetaInfo’nun yapmış olduğu habere göre getirilecek kara liste oluşturma özelliği sadece son görülmede geçerli olmayacak. Whtsapp kullanıcıları, profil fotoğrafı ve okundu bilgisi gibi diğer gizlilik ayarlarında da yine aynı kara liste özelliğini kullanabilecekler.

Marvel evrenine yeni bir isim katıldı: Angelina Jolie