WhatsApp Android sürümü için önemli bir eksikliği giderecek

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Sosyal medya dünyasının en büyük isimlerinden biri olan WhatsApp, kendini geliştirmeye devam ediyor.

WhatsApp Android sürümü için önemli bir eksikliği giderecek. WhatsApp, herkesin bildiği gibi en iyi mesajlaşma uygulamalarından biridir. Fakat uygulamanın eksikleri de bulunmaktadır. WhatsApp’ın en büyük eksiklerinden biri, Android cihazlarda sohbetleri bir cihazdan diğerine aktarmaktır. Sohbet geçmişinizi başka bir Android telefonuna aktarmak için Google Drive’a yedeklemeniz gerekmektedir ve eğer yedekleme yapmadıysanız bu özellik sizin için mevcut olmayacaktır. Ancak, meta şirketi bünyesinde olan WhatsApp, bulut olmadan sohbet aktarım seçeneği üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

WhatsApp artık hesabınızı birden fazla telefonda kullanmanıza izin veriyor

WABetaInfo’ya göre, en son Android sürümü olan v2.23.9.19’ı çalıştıran bazı WhatsApp beta kullanıcıları, sohbet aktarım seçeneğini görebiliyor. Yayınlanan ekran görüntüsü, yeni aracın kullanıcıların Google Drive kullanmadan yerel olarak sohbetlerini bir Android cihazdan diğerine aktarmalarını sağlayacağını belirtmektedir.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

WhatsApp Android sürümü için önemli bir eksikliği giderecek

Sohbetleri aktarmak için öncelikle yeni özelliği ayarlardan seçmeniz ve yeni cihazınızda bir QR kodunu tarayarak göç işlemini başlatmanız gerekiyor. Bu aracın, Android’den iOS’a veya tersi şekilde WhatsApp mesajlarını nasıl aktardığınızı değiştirmeyeceği belirtilmelidir.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

Daha önce de belirtildiği gibi, özellik şu anda yalnızca birkaç beta test kullanıcısına sunulmaktadır. Uygulamanın son sürümünü kullanıyor olsanız bile, WhatsApp ayarlarınızda bir seçenek görmeyebilirsiniz. Şu anda bu sohbet aktarım aracının ne zaman halka açılacağı hakkında bir bilgi yoktur. Ayrıca sohbetlerinizi Google Drive’a yedeklemek her zaman iyi bir fikirdir, çünkü böylece cihazınızı kaybetseniz bile sohbetlerinizi kolayca kurtarabilirsiniz. WhatsApp Android sürümü için önemli bir eksikliği giderecek.

Huawei HarmonyOS3 güncellemesi için somut adımlar atıyor