Whatsapp Rekor Kırıyor!

Whatsapp Rekor Kiriyor

Dünyada milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan mobil mesajlaşma platformu Whatsapp rekor kırmaya devam ediyor.

İngiliz araştırma firması Portio tarafından yapılan araştırmada mobil mesajlaşma uygulamasının geleneksel SMS’i geride bıraktığı belirtildi.

Whatsapp Rekor Kiriyor!

Dünya genelinde milyonlarca aktif kullanıcıya sahip olan mobil mesajlaşma uygulaması Whatsapp günlük mesajlaşmada rekor kırıyor. Günümüzdeki birçok kişinin kullandığı bu uygulama popülerliğini sürdürürken, geleneksel SMS ise her geçen gün ölüme terkediliyor. Her ne kadar inanılması zor olsa da mobil uygulama SMS’i 30 milyar günlük mesaj ile geride bırakmayı başardı.

İngiliz araştırma firması Portio tarafından yapılan araştırmada Whatsapp’ın geleneksel SMS’i geride bıraktığı belirtildi. Yayınlanan rapora göre uygulamanın dünya çapında günlük 20 milyar kısa mesajların sayısını elinde bulunduran SMS’i yaklaşık 30 milyar günlük mesaj sayısı ile geride bıraktığı yer alıyor.

Diğer yandan Portio tarafından yapılan araştırmaya göre 2014 yılının sonuna kadar kullanıcılar Whatsapp üzerinden büyük bir mesaj trafiği oluşturarak toplamda 7 trilyon mesaj atmış durumda.

Facebook Hesabınızı Kapatın!