21. yüzyılın en iyi 10 oyunu!

games

#İŞBİRLİĞİ

Kısa süre önce yüzyılın en iyi filmleri ve dizilerini seçen The Guardian, şimdi de yüzyılın en iyi oyunları listesi ile karşımız. İşte 21. yüzyılın en iyi 10 oyunu!

Dünyaca ünlü yayın organlarından biri olan The Guardian, 21. Yüzyılın enlerini seçmeye devam ediyor. İngiltere merkezli mecra kısa süre önce yüzyılın en iyi filmleri ve dizilerini seçmişti. Dilerseniz bu yazılara aşağıdaki linklerden göz atabilirsiniz.

21. yüzyılın en iyi 10 filmi için tıklayın

21. yüzyılın en iyi 10 dizisi için tıklayın

The Guardian en iyi dizi ve filmlerden sonra şimdi de 21. yüzyılın en iyi oyunları listesini yayınladı. Listede geçmişten günümüze kadar geliştirilmiş olan onlarca oyun mevcut. Biz bu kalabalık listeyi biraz sadeleştirerek, ilk 10’u okurlarımızla paylaşacağız.

21. yüzyılın en iyi 10 oyunu listesinde, güncel yapımlar olduğu gibi 2000’li yılların başlarında satışa sunulmuş oyunlar da mevcut. Fakat listede öyle 2000 öncesi herhangi bir yapım yer almıyor.

Elbette daha yüzyılın sona ermesine uzun bir süre olduğunu hesaba katarsak, bu listenin geçerliliğini kısa süre sonra yitirebileceğini söyleyebiliriz. Zira önümüzdeki sene birbirinden sağlam yapımlar raflardaki yerini almış olacak. Nitekim Cyberpunk 2077 de bu oyunlardan biri.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri 21. yüzyılın en iyi 10 oyunu ve bu oyunlara ait tanıtım videoları ile başbaşa bırakalım. (Diğer oyuna geçmek için alt kısımdan sayfayı değiştiriniz.)

Bu yüzyılın en iyi oyunları!

10) Bloodborne

Yapımcı: From Software
Çıkış Yılı: 2015