watchOS 3.2 güncellemesi Apple Watch için yayınlandı

watchOS 3 .2 güncellemesi 1

En çok satan akıllı saatler arasında bulunan Apple Watch için tüm modellerle uyumlu olan watchOS 3.2 güncellemesi bugünden itibaren kullanıma sunuldu. Bakın bu yeni güncelleme ile birlikte neler geliyor.

watchOS 3.2 güncellemesi  Apple Watch Series 1 ile Apple Watch Series 2 kullanıcıları için kullanıma sunuldu. Yeni güncelleme ile gelen en ilginç yenilik ise Tiyatro Modu. Yeni eklenen bu mod sayesinde saat sahipleri bu modu aktif ettiğinde cihazı tamamıyla sessiz kalabilecek ve dilerseniz kol hareketlerinize de ekranının açılması gibi bir tepki vermeyecek.

Apple, akıllı saatler için geliştirdiği işletim sistemi WatchOS ’u da güncelledi. Firma aldığı karar ile birlikte işletim sisteminin watchOS 3.2 sürüm numaralı güncellemesini yayınlarken, bu güncelleme ile Apple Watch’ların performansında önemli bir artış yaşanacak gibi gözüküyor.

Güncelleme nasıl yapılacak?

Güncellemeyi yapmak için Apple Watch ’larınızın şarjının %50’den fazla olması yada şarj aletine bağlanması gerekiyor. Sonrasında akıllı cep telefonunuza saatinizi bağlayarak Watch uygulamasına girip tıpkı iPhone’da olduğu gibi Genel seçeneği ve ardından Yazılım Güncelle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Bu işlemlerin ardından akıllı telefonunuz otomatik olarak saatinizin işletim sistemini güncelleyecek.

Siri Kullanımı Daha Kolay

Güncelleme sonrasında Siri’yi kullanarak kolay bir şekilde mesaj gönderebileceksiniz, ayrıca Siri’ye emriler vererek mesela bir gezi planlaması yapmasını gerçekleştirebilirsiniz. Tiyatro modunu kütüphanede kitap okurken veya bir iş üzerinde çalışırken kullanarak, akıllı saatinizin sizi rahatsız etmesini de engelleyeceksiniz. Şimdiden kolay gelsin.

watchOS 3 .2 güncellemesi