Walking Dead yapımcılarından şaşırtıcı açıklama

walking dead

Walking Dead çizgi romanı ağzına kadar insanlar ve zombilerle doluyken, dizinin yaratıcısı Robert Kirkman, neden dizide pek hayvan göremediğimizi açıkladı. İşte tüm detaylar.

The Walking Dead Deluxe’te Kirkman, çizgi romandaki köpeklerin, kedilerin ve diğer popüler yaratıkların yokluğunun ardında çok geçerli bir açıklama yaptı ve hayvanların yokluğunu mükemmel bir şekilde açıkladı: sanatçılarına yardım etmek. Image ve Skybound Comics’ten Robert Kirkman, Charlie Adlard, Dave McCaig ve Rus Wooton tarafından yazılan The Walking Dead Deluxe #53’te, Kirkman’a özellikle dünyada neden hiç köpek kalmadığı soruldu. TWD’nin yazarı, “sanatçıların hayvan çizmekten nefret ettiğini” bildiğini yazarak, bir zombi salgınının kasvetli dünyasına neden pek çok hayvanı dahil etmediğini açıkladı.

walking dead

Robert Kirkman’ın The Walking Dead sayfalarına gereksiz hayvanları eklememeyi seçmesi, sanatçıların zombi imgelerine ve çizgi romanın ana anlarına odaklanmasına ve gerekmeyen ayrıntılarla zaman kaybetmekten endişe etmemesine olanak sağlamış. Bununla birlikte, dizideki ana düşmanların ülke çapındaki maceralarını göz önünde bulundurarak Kirkman, Ezekiel’in sadık evcil hayvanı olan Kaplan Shiva gibi bazı hayvanları dahil etmiş. Ancak Kirkman, sanatın arka planında hayvanlar varken dünyayı daha gerçekçi göstermenin zor olacağını düşünmüş. Bu sebeple diziyle ilgili spekülasyonlar sürerken neden hayvan eklenmediği ile ilgili de detaylar netleşmi oldu. Çoğu hayranın aklına bu soru gelmese de diziyi seven bazı izleyiciler bu detaya takılmış.

Sony Honda ortaklığının ilk otomobili tanıtılıyor, biri araçta PS5 mi var dedi?