Dead Cells 2 hakkında ilk açıklama

dead cells 2

2018’e damga vuran yapımlardan biri olan Dead Cells’in devam oyunu gelecek mi? Dead Cells 2 hakkındaki ilk açıklama en yetkili ağızdan geldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Özellikle Switch’te yakaladığı başarıyla isminden söz ettiren Dead Cells, pek çok otorite tarafından 2018’in en iyi oyunlarından biri olarak gösterilmişti. Switch’te olduğu kadar PC, PS4 ve Xbox One’da da ilgi gören yapımın devam oyununun gelip gelmeyeceği merak konusuydu.

Dead Cells 2 hakkındaki ilk yorum en yetkili ağızların birinden geldi. Oyunun yapımcısı konumunda bulunan Motion Twin’in tasarımcısı olan Ssbastien Benard, Dead Cells 2 için herhangi bir planlarının olmadığını açıkladı.

Dead Cells 2 için henüz bir hazırlık yok

Benard, Dead Cells’i devam ettirmeyi düşünmediklerini ve yeni projelere odaklandıklarını açıkladı. Dead Cells 2’nin şu anda yalnızca para odaklı bir proje olacağına değinen Motion Twin yetkili ismi, asıl amaçlarının bu olmadığını belirtti.

Görünen o ki Motion Twin şu aralar Dead Cells’ten tamamen bağımsız ve oldukça farklı bir yapım üzerinde çalışıyor. Elbette şimdilik bu oyun hakkında bir bilgi yok.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Dead Cells’te Türkçe dil desteği de bulunuyor. Yani eğer şimdiye kadar bu oyunu denemediyseniz, mutlaka oynamanızı tavsiye ederiz. Az önce de belirttiğimiz üzere, Dead Cells Switch haricinde PC, PS4 ve Xbox One için de çıktı.

2018’in en çok kazandıran PC oyunları